vissza

 

 

Tisztelettel értesítjük kedves vendégeinket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel múzeumunk kiállítótereiben kötelező az orrot és szájat eltakaró szájmaszk viselése.

 

Megértésüket köszönjük, vigyázzunk egymásra!

 

 

 

Kérjük, hogy a Hansági Múzeum látogatása során tartsa be az alábbi szabályokat:

 

 

Kérjük, legfeljebb 30 centiméterre közelítse meg a műtárgyakat! 

 

 

RUHATÁR: A ruhatár használata biztonsági okokból kötelező és ingyenes. Kérjük, hogy szíveskedjen a ruhatárban hagyni csomagját, bármilyen méretű hátizsákját és háti táskáját, kézitáskáját, esernyőjét. Karon átvetett, vagy felöltött, de nedves kabátban, illetve télikabátban a kiállítások műtárgyvédelmi okokból nem látogathatóak. A fentieken kívül a kiállítótérbe tilos bevinni palackot, ételt, italt, élő állatot (kivéve a vakvezető kutyát), gyermekjátékot, szúró- és vágóeszközöket, illetve bármit, ami a látogatók és a munkatársak testi épségét, biztonságát, illetve a műalkotások állapotát veszélyezteti.

 

 

TÁRLATVEZETÉS: Kiállításainkon kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést.

 

 

MOBILTELEFON: Kérjük, a kiállítóterekben ne zavarja a többi látogatót hangos beszéddel, mobiltelefonját halkítsa le és ne használja beszélgetésre.

 

 

DOHÁNYZÁS: A Hansági Múzeum egész területén tilos a dohányzás, elektromos cigaretta használata sem megengedett. Dohányozni az erre kijelölt helyeken, csak az épületen kívül lehetséges.

 

 

ZÁRÁSI REND: A kiállítások zárása 17.30-kor kezdődik a felső emeleteken, és innen halad a bejárat felé. Kérjük, hogy szíveskedjen elhagyni az adott területet a zárást végző kollégák megjelenésekor, és legkésőbb 17.50-ig keresse fel a ruhatárat, ha szükséges.Az épületet 18 óráig kérjük elhagyni.